Apr 052018
 

Ftohen të gjitha ekipet garuese, të gjithë anëtarët e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, të gjitha organet e Ligës Shqiptare, referët, komisionet dhe ekipet punuese, që veprojnë në kuadër të kësaj lige, në takimin e radhës, më 07.04.2018, në orën 18:30, në adresën Keplerplatz 5, 1100 Vjenë.

Në këtë takim do të vendoset gjithçka për rrjedhën e kampionatit 2018, ku më në detaje do të njoftohen ekipet garuese në Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim

 5. April 2018
Mrz 302018
 
URIME PASHKËT

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve të krishterë, ua uron Pashkët, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! URIME PASHKËT! Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

[...lexo më shumë...]
 30. März 2018