Jun 092019
 

Ditë e shkëlqyer me dy aktivitete të shkëlqyera!

Kështu përshkruajmë ditën e sotme, që përmbylli dy aktivitete të veçanta të komunitetit tonë, të organizuara nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri në bashkëpunim me Shoqatën e Mësuesëve!

PJESA E PARË (fotogaleria)

 

 9. Juni 2019
Jun 042019
 
URIME FESTËN E BAJRAMIT

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron Festën e Bajramit, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! Me nderime! Kryesia e Ligës

[...lexo më shumë...]
 4. Juni 2019