Apr 192019
 
URIME PASHKËT

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve të krishterë, ua uron Pashkët, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! URIME PASHKËT! Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

[...lexo më shumë...]
 19. April 2019