Jun 142012
 

Raundi i fundit në sezonin pranveror

Dotë zhvillohen edhe ndeshjet e mbetura  nga raundet e kaluara

 14. Juni 2012
Jun 042012
 

Lajmërohen të gjitha ekipet e Lsh f A-së se me vendim të kryesisë së Lshf A-së transferi i lojtarëve fillon prej 04.06.2012 dhe dotë përfundon më :16.06.2012 ora 24:00  

[...lexo më shumë...]
 4. Juni 2012